Čištění a čiření vín
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500015" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500015 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Čištění a čiření vín
Popis výsledku v původním jazyce
Postupné usazování kalicích částic začíná již po ukončení bouřlivého kvašení. V průběhu čištění vína dochází k chemickým a biochemickým změnám ve víně.
Název v anglickém jazyce
Cleaning and wine clarification
Popis výsledku anglicky
Gradual sedimentation hardener element begins already having finished stormy fermentation. Along cleaning wines happen to chemical and biochemical changes in wines
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Svazek periodika
95
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
427-428
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—