Changes of determination organic acids in wines
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500019" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500019 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes of determination organic acids in wines
Popis výsledku v původním jazyce
Acids are the basic structure element in wines, their quantily and composition influence sensorial reception of wine.
Název v anglickém jazyce
Changes of determination organic acids in wines
Popis výsledku anglicky
Acids are the basic structure element in wines, their quantily and composition influence sensorial reception of wine.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXVII. World Congress of Vine and Wine and 82.nd General Assembly of the O.I.V.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
120-120
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
O.I.V. Bratislava, Slovensko
Místo konání akce
24-28 June 2002, Bratislava, Slovak republic
Datum konání akce
1. 1. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—