Spotřeba mlýnských a pekárenských výrobků v ČR.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A11100012" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:11100012 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Spotřeba mlýnských a pekárenských výrobků v ČR.
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek charakterizuje základní vývojové tendence ve spotřebě výrobků z obilovin v České republice po roce 1989. Vzhledem k charakteru sledovaných výrobků (základní druhy potravin, potraviny denní masové spotřeby) lze pokles v jejich spotřebě hodnotitjako mírný. Spotřeba je rovněž porovnána se zeměmi EU a vybranými evropskými státy a je hodnocena také v kontextu vybraných cenových aspektů.
Název v anglickém jazyce
The consumption of mill and bakery products in the Czech republic
Popis výsledku anglicky
The paper deals with the defining of the basic development trends of cereals products consumption in the Czech Republic after year 1989. The consumption of mill and bakery products in the Czech republic is then compared with the situation in the EU and choosen european coutries.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků z konference studentů doktorského studia MendelNet 2002/3
ISBN
80-7302-046-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
15-19
Název nakladatele
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
24. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—