Kvalita ovoce v chladírenském skladování s velmi nízkým obsahem kyslíku
Popis výsledku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita ovoce v chladírenském skladování s velmi nízkým obsahem kyslíku
Popis výsledku v původním jazyce
Znalosti o hranicích pro nízký obsah kyslíku jsou podstatné pro volbu plynů při skladování. Kyslíková koncentrace pro plodiny je udávána jako vnější obsah mimo plodiny, často s obsahem ethylenu, těkavých aromatických látek a charakteristikou plodů.
Název v anglickém jazyce
Fruit Quality of Cold Storage at low Oxygen Level
Popis výsledku anglicky
The knowlege of the low oxygen limits is critical for optimising of gaseous storage of fruits. Oxygen concentration of crops are typically reported in the external atmosphere often with ethylene, total volatile evoluation and fruit characteristic.
Klasifikace
Druh
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
AGRO, ochrana, výživa, odrůdy
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
VIII.
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
76-77
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—
Základní informace
Druh výsledku
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP
GM - Potravinářství
Rok uplatnění
2003