Extrusion Technology
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16170%2F01%3A00000696" target="_blank" >RIV/62157124:16170/01:00000696 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16370/01:00000696
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Extrusion Technology
Popis výsledku v původním jazyce
Extrusion Technology is a chapter in monography "Microencapsulation of food ingredients" dealing with the description of extrusion process, its types, used equipment and important variables, extruded materials and their functions, applications of this technology in food and pharmaceutical industry.
Název v anglickém jazyce
Extrusion Technology
Popis výsledku anglicky
Extrusion Technology is a chapter in monography "Microencapsulation of food ingredients" dealing with the description of extrusion process, its types, used equipment and important variables, extruded materials and their functions, applications of this technology in food and pharmaceutical industry.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Microencapsulation of Food Ingredients
ISBN
1 904007 0802
Počet stran výsledku
25
Strana od-do
224-248
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Lether Food RA
Místo vydání
Londýn
Kód UT WoS kapitoly
—