Světová produkce zvěřiny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000057" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000057 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Světová produkce zvěřiny
Popis výsledku v původním jazyce
Produkce zvěřiny je v mnoha zemích světa velmi populární. Veterinární dozor je nutný pro zajištění zdravotní nezávadnosti masa ze zvěře.
Název v anglickém jazyce
World production of game
Popis výsledku anglicky
Production of venison is very popular in most country in the world. The veterinary inspection is necesery for production of safety meat of venison.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
XXI Hygiena Alimentorum
ISBN
80-7148-041-X
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Místo vydání
Košice
Kód UT WoS kapitoly
—