Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identification of animal species by using PCR-RFLP assay

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000062" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000062 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Identification of animal species by using PCR-RFLP assay

  • Popis výsledku v původním jazyce

    DNA was prepared from beef, pig, chicken, turkey, goat, horse and rabbit. The extracted DNA was amplified by PCR using primers for mitochondrial cytochrome b Cyt bH and Cyt b. The fragments were digested with various restriction enzymes (Hae, HinfIII andRsa I) and visualised on 4 % NuSieve agarose.

  • Název v anglickém jazyce

    Identification of animal species by using PCR-RFLP assay

  • Popis výsledku anglicky

    DNA was prepared from beef, pig, chicken, turkey, goat, horse and rabbit. The extracted DNA was amplified by PCR using primers for mitochondrial cytochrome b Cyt bH and Cyt b. The fragments were digested with various restriction enzymes (Hae, HinfIII andRsa I) and visualised on 4 % NuSieve agarose.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    AbstractBook Authenticity of species in Meat and Seafood Products

  • ISBN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    Consejo Superior de Investigaciones Cientificas

  • Místo vydání

    Vigo

  • Kód UT WoS kapitoly