Identification of animal species by using PCR-RFLP assay
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000062" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000062 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Identification of animal species by using PCR-RFLP assay
Popis výsledku v původním jazyce
DNA was prepared from beef, pig, chicken, turkey, goat, horse and rabbit. The extracted DNA was amplified by PCR using primers for mitochondrial cytochrome b Cyt bH and Cyt b. The fragments were digested with various restriction enzymes (Hae, HinfIII andRsa I) and visualised on 4 % NuSieve agarose.
Název v anglickém jazyce
Identification of animal species by using PCR-RFLP assay
Popis výsledku anglicky
DNA was prepared from beef, pig, chicken, turkey, goat, horse and rabbit. The extracted DNA was amplified by PCR using primers for mitochondrial cytochrome b Cyt bH and Cyt b. The fragments were digested with various restriction enzymes (Hae, HinfIII andRsa I) and visualised on 4 % NuSieve agarose.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
AbstractBook Authenticity of species in Meat and Seafood Products
ISBN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Consejo Superior de Investigaciones Cientificas
Místo vydání
Vigo
Kód UT WoS kapitoly
—