Evidence of spice black pepper adulteration
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000612" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000612 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16170/01:00000612
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evidence of spice black pepper adulteration
Popis výsledku v původním jazyce
The samples of black powdered pepper and its meat products that did not have expected spice and aromatic properties were controlled. The results of sensory, chemical and microscopic findings - pronounced coloured parts not presentusual in pepper.
Název v anglickém jazyce
Evidence of spice black pepper adulteration
Popis výsledku anglicky
The samples of black powdered pepper and its meat products that did not have expected spice and aromatic properties were controlled. The results of sensory, chemical and microscopic findings - pronounced coloured parts not presentusual in pepper.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
19
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
235-239
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—