Pohled veterinárního hygienika na balení masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000383" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000383 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pohled veterinárního hygienika na balení masa
Popis výsledku v původním jazyce
Požadavky na obalové materiály, výběr suroviny, způsoby balení,značení baleného masa
Název v anglickém jazyce
The view of a veterinary hygienic specialist on meat package process
Popis výsledku anglicky
Report hearings on materials for package, method of package, optimal meat for package and its identifications after package
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník semináře Údržnost masa a masných výrobků
ISBN
1210-4086
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
44-48
Název nakladatele
neudán
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský dvůr
Datum konání akce
10. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—