Veterinary meat inspection of pig carcasses in the Czech Republic during the period of 1995 - 2002
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000413" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000413 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Veterinary meat inspection of pig carcasses in the Czech Republic during the period of 1995 - 2002
Popis výsledku v původním jazyce
The results of meat inspection classification of pig carcasses reflect long-term aspects of health status in pig prouction farms and quality of transport and handling of animals at slaughterhouses.
Název v anglickém jazyce
Veterinary meat inspection of pig carcasses in the Czech Republic during the period of 1995 - 2002
Popis výsledku anglicky
The results of meat inspection classification of pig carcasses reflect long-term aspects of health status in pig prouction farms and quality of transport and handling of animals at slaughterhouses.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vet. Med. - Czech
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
48
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
183-189
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—