Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Růstová intenzita a jatečná hodnota vykrmovaných bažantích kuřat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000242" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000242 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed, nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respektive feeding requirements.

  • Název v anglickém jazyce

    Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults

  • Popis výsledku anglicky

    The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed, nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respektive feeding requirements.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Krmiva 2004

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    28-36

  • Název nakladatele

    KRMIVA

  • Místo vydání

    Opatia

  • Místo konání akce

    Opatija

  • Datum konání akce

    1. 6. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku