Růstová intenzita a jatečná hodnota vykrmovaných bažantích kuřat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000242" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000242 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults
Popis výsledku v původním jazyce
The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed, nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respektive feeding requirements.
Název v anglickém jazyce
Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults
Popis výsledku anglicky
The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed, nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respektive feeding requirements.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Krmiva 2004
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
28-36
Název nakladatele
KRMIVA
Místo vydání
Opatia
Místo konání akce
Opatija
Datum konání akce
1. 6. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—