Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Růstová intenzita a jatečná hodnota vykrmovaných bažantích kuřat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000146" target="_blank" >RIV/62157124:16270/05:00000146 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed : nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respective feeding requirements.

  • Název v anglickém jazyce

    Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults

  • Popis výsledku anglicky

    The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed : nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respective feeding requirements.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmiva

  • ISSN

    5179-3540

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    47

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    UA - Ukrajina

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    73-82

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus