Růstová intenzita a jatečná hodnota vykrmovaných bažantích kuřat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000146" target="_blank" >RIV/62157124:16270/05:00000146 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults
Popis výsledku v původním jazyce
The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed : nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respective feeding requirements.
Název v anglickém jazyce
Growth intensity and carcass characteristics of fattened pheasant poults
Popis výsledku anglicky
The main aim of the present work was to find out whether intensive fattening of pheasant poults can provide high-quality pheasant meat. The study is a pilot work in this area because until now pheasant rearing has only produced pheasants for the purposeof hunting. In this experiment three feeding mixtures were designed : nutritional and energetic composition of the mixtures complied with the respective feeding requirements.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmiva
ISSN
5179-3540
e-ISSN
—
Svazek periodika
47
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
UA - Ukrajina
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
73-82
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—