PoultryFlorGut: Kontrola intestinální mikroflóry drůbeže pro zajištění zdravotní nezávadnosti drůbežích produktů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000187" target="_blank" >RIV/62157124:16270/05:00000187 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
PoultryFlorGut: Kontrola intestinální mikroflóry drůbeže pro zajištění zdravotní nezávadnosti drůbežích produktů
Popis výsledku v původním jazyce
POULTRYFLORGUT je projekt zadaný a řešený v rámci 6. rámcového programu Evropské Unie: "Quality of life and management of living resources". Je zařazený do "Priority 5" - Kvalita a bezpečnost potravin, pod tématickým označením FP6-2003-FOOD-2-A 1.2. Zvyšování kvality a bezpečnosti drůbežích produktů pro konzumenty.
Název v anglickém jazyce
PoultryFlorGut: Control of the intestinal flora ecology in poultry for ensuring the products safety for human consumers
Popis výsledku anglicky
POULTRYFLORGUT is a strongly problem-oriented project designed to address important concerns within the Sixth Framework Programme on "Quality of life and management of living resources". It responds to the Priority 5 "Food qualityand Safety" for the thematic call FP6-2003-FOOD-2-A T1.2."Improving the quality and safety of poultry products for the consumers"
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3085" target="_blank" >QF3085: Hodnocení antibiotické rezistence Campylobacter jejuni pocházejících z potravin, prostředí a člověka</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Konference o hygieně a technologii potravin. Sborník
ISBN
80-7305-544-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
114-115
Název nakladatele
VFU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
19. 10. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—