Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

PoultryFlorGut: Kontrola intestinální mikroflóry drůbeže pro zajištění zdravotní nezávadnosti drůbežích produktů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000187" target="_blank" >RIV/62157124:16270/05:00000187 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    PoultryFlorGut: Kontrola intestinální mikroflóry drůbeže pro zajištění zdravotní nezávadnosti drůbežích produktů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    POULTRYFLORGUT je projekt zadaný a řešený v rámci 6. rámcového programu Evropské Unie: "Quality of life and management of living resources". Je zařazený do "Priority 5" - Kvalita a bezpečnost potravin, pod tématickým označením FP6-2003-FOOD-2-A 1.2. Zvyšování kvality a bezpečnosti drůbežích produktů pro konzumenty.

  • Název v anglickém jazyce

    PoultryFlorGut: Control of the intestinal flora ecology in poultry for ensuring the products safety for human consumers

  • Popis výsledku anglicky

    POULTRYFLORGUT is a strongly problem-oriented project designed to address important concerns within the Sixth Framework Programme on "Quality of life and management of living resources". It responds to the Priority 5 "Food qualityand Safety" for the thematic call FP6-2003-FOOD-2-A T1.2."Improving the quality and safety of poultry products for the consumers"

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3085" target="_blank" >QF3085: Hodnocení antibiotické rezistence Campylobacter jejuni pocházejících z potravin, prostředí a člověka</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Konference o hygieně a technologii potravin. Sborník

  • ISBN

    80-7305-544-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    114-115

  • Název nakladatele

    VFU Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    19. 10. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku