Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zastoupení aminokyselin v jedlém podílu tří-letých experimentálních šupinatých hybridů kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001160" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001160 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60076658:12610/07:00007855

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Amino acid composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of the study was to compare the amino acid composition of edible parts of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp, the hybrid line of Přerov scaly carp andRopsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.

  • Název v anglickém jazyce

    Amino acid composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study was to compare the amino acid composition of edible parts of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp, the hybrid line of Přerov scaly carp andRopsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Aquaculture Research

  • ISSN

    1355-557X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    38

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    625-634

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus