Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chemické složení jedlého podílu 3-letých experimentálních šupinatých hybridů kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001656" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001656 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60076658:12610/08:00008893

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Chemical composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of the study was to compare the quality (chemical composition) of edible parts (fillet, gonads, hepatopankreas) of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp,the hybrid line of Přerov scaly carp and Ropsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.

  • Název v anglickém jazyce

    Chemical composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study was to compare the quality (chemical composition) of edible parts (fillet, gonads, hepatopankreas) of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp,the hybrid line of Přerov scaly carp and Ropsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta Alimentaria

  • ISSN

    0139-3006

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    37

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    HU - Maďarsko

  • Počet stran výsledku

    12

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000259300300003

  • EID výsledku v databázi Scopus