Chemické složení jedlého podílu 3-letých experimentálních šupinatých hybridů kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001656" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001656 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60076658:12610/08:00008893
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Chemical composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of the study was to compare the quality (chemical composition) of edible parts (fillet, gonads, hepatopankreas) of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp,the hybrid line of Přerov scaly carp and Ropsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.
Název v anglickém jazyce
Chemical composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
Popis výsledku anglicky
The aim of the study was to compare the quality (chemical composition) of edible parts (fillet, gonads, hepatopankreas) of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp,the hybrid line of Přerov scaly carp and Ropsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta Alimentaria
ISSN
0139-3006
e-ISSN
—
Svazek periodika
37
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
HU - Maďarsko
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000259300300003
EID výsledku v databázi Scopus
—