Composition of mechanically recovered meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, Val.)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002145" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002145 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Composition of mechanically recovered meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, Val.)
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of the study was to determine the chemical composition and level of microbiological contamination of mechanically recovered meat from common carp and silver carp.
Název v anglickém jazyce
Composition of mechanically recovered meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, Val.)
Popis výsledku anglicky
The aim of the study was to determine the chemical composition and level of microbiological contamination of mechanically recovered meat from common carp and silver carp.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Archiv für Lebensmittelhygiene
ISSN
0003-925X
e-ISSN
—
Svazek periodika
60
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000267852200003
EID výsledku v databázi Scopus
—