Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Composition of mechanically recovered meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, Val.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002145" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002145 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Composition of mechanically recovered meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, Val.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of the study was to determine the chemical composition and level of microbiological contamination of mechanically recovered meat from common carp and silver carp.

  • Název v anglickém jazyce

    Composition of mechanically recovered meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, Val.)

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study was to determine the chemical composition and level of microbiological contamination of mechanically recovered meat from common carp and silver carp.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Archiv für Lebensmittelhygiene

  • ISSN

    0003-925X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    60

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000267852200003

  • EID výsledku v databázi Scopus