Determination of arsenic in the rainbow trout muscle and rice samples
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002165" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002165 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of arsenic in the rainbow trout muscle and rice samples
Popis výsledku v původním jazyce
The content of arsenic was determined in the rainbow trout muscle (Oncorhynchus mykiss) and in rice samples. The method of atomic absorption spectrometry with hydride generation (HG-AAS) in graphite furnace was used for total arsenic determination.
Název v anglickém jazyce
Determination of arsenic in the rainbow trout muscle and rice samples
Popis výsledku anglicky
The content of arsenic was determined in the rainbow trout muscle (Oncorhynchus mykiss) and in rice samples. The method of atomic absorption spectrometry with hydride generation (HG-AAS) in graphite furnace was used for total arsenic determination.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—