Analysis of butter quality by Near Infrared Spectroscopy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002374" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002374 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of butter quality by Near Infrared Spectroscopy
Popis výsledku v původním jazyce
Near infrared spectroscopy is a simple, nondestructive technique for the rapid determination of food and agricultural product parameters, such as: content of water, saccharides, proteins, as well as conductivity, pH and various other quality parameters.
Název v anglickém jazyce
Analysis of butter quality by Near Infrared Spectroscopy
Popis výsledku anglicky
Near infrared spectroscopy is a simple, nondestructive technique for the rapid determination of food and agricultural product parameters, such as: content of water, saccharides, proteins, as well as conductivity, pH and various other quality parameters.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
European Dairy magazine
ISSN
0936-6318
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—