Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vyhláška č. 169/2009 Sb. - změna vyhlášky pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002681" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002681 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vyhláška č. 169/2009 Sb. - změna vyhlášky pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vyhláškou č. 169/2009 Sb. byla změněna s účinností od 1.července 2009 vyhláška č. 326/2001 Sb. Vyhláškou je řešena problematika masa a masných výrobků, včetně drůbeže, ryb a výrobků z nich, ostatních vodních živočichůa výrobků z nich, dále vajec a výrobků z nich.Jde o předpis pro hygienickou a technologickou praxi v masné technologii, ale i v oblasti obchodu ve smyslu tzv. uvádění do oběhu.

  • Název v anglickém jazyce

    Directive No 169/2009 changed the notice for meat, meat products, fish and other aquatic animals and products made from them, eggs and egg-products

  • Popis výsledku anglicky

    Directive No 169/2009 changed with effect from 1th July by notice No 326/2001.This directive concerns with meat and meat products (poultry included), fish and other aquatic animals and products made from them, eggs and egg-products. It applies for hygienic and technological praxis in meat technology and bussiness withing the meaning of so called setting aflo

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    20

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus