Utilization of B. cereus and B. subtilis strains in plate diffusion methods for the detection of tetracycline residues in milk
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002887" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002887 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Utilization of B. cereus and B. subtilis strains in plate diffusion methods for the detection of tetracycline residues in milk
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of the study was to verify the suitability of the plate diffusion method with strain B. cereus CCM 869 that is recommended by EU guidelines for the detection of residues of tetracycline antibiotics in milk and to compare its sensitivity with thatof strain B. subtilis BGA.
Název v anglickém jazyce
Utilization of B. cereus and B. subtilis strains in plate diffusion methods for the detection of tetracycline residues in milk
Popis výsledku anglicky
The aim of the study was to verify the suitability of the plate diffusion method with strain B. cereus CCM 869 that is recommended by EU guidelines for the detection of residues of tetracycline antibiotics in milk and to compare its sensitivity with thatof strain B. subtilis BGA.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food and Nutrition Research
ISSN
1336-8672
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000275928100006
EID výsledku v databázi Scopus
—