Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Utilization of B. cereus and B. subtilis strains in plate diffusion methods for the detection of tetracycline residues in milk

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002887" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002887 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Utilization of B. cereus and B. subtilis strains in plate diffusion methods for the detection of tetracycline residues in milk

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of the study was to verify the suitability of the plate diffusion method with strain B. cereus CCM 869 that is recommended by EU guidelines for the detection of residues of tetracycline antibiotics in milk and to compare its sensitivity with thatof strain B. subtilis BGA.

  • Název v anglickém jazyce

    Utilization of B. cereus and B. subtilis strains in plate diffusion methods for the detection of tetracycline residues in milk

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study was to verify the suitability of the plate diffusion method with strain B. cereus CCM 869 that is recommended by EU guidelines for the detection of residues of tetracycline antibiotics in milk and to compare its sensitivity with thatof strain B. subtilis BGA.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food and Nutrition Research

  • ISSN

    1336-8672

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    49

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000275928100006

  • EID výsledku v databázi Scopus