Některé aspekty hygienické a zdravotní bezpečnosti a jakosti potravinové komodity: RYBY
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002948" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002948 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Některé aspekty hygienické a zdravotní bezpečnosti a jakosti potravinové komodity: RYBY
Popis výsledku v původním jazyce
Spotřebitel zcela oprávněně předpokládá, že ryby a rybí výrobky, které zakoupí v tržní síti, jsou po zdravotní stránce bezpečné a jejich konzumace nevyvolá žádné onemocnění. Za oprávněností tohoto předpokladu stojí propracované systémy bezpečnosti majícísvá vlastní pravidla a specifika, na jejichž základě jsou jednotlivé fáze produkce, zpracování a distribuce těchto živočichů řízeny, monitorovány a kontrolovány.
Název v anglickém jazyce
Some aspects of hygienic and health safety and quality of food commodity: Fish
Popis výsledku anglicky
Consumer rightfully expects fish and fish products, which he buys in retail, to be health risk-free. These expectations are ensured by sophisticated systems of safety with their rules and specifications, according to which all phases of productions, processing and distribution of fish are managed, monitored and controlled.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—