Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Některé aspekty hygienické a zdravotní bezpečnosti a jakosti potravinové komodity: RYBY

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002948" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002948 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Některé aspekty hygienické a zdravotní bezpečnosti a jakosti potravinové komodity: RYBY

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Spotřebitel zcela oprávněně předpokládá, že ryby a rybí výrobky, které zakoupí v tržní síti, jsou po zdravotní stránce bezpečné a jejich konzumace nevyvolá žádné onemocnění. Za oprávněností tohoto předpokladu stojí propracované systémy bezpečnosti majícísvá vlastní pravidla a specifika, na jejichž základě jsou jednotlivé fáze produkce, zpracování a distribuce těchto živočichů řízeny, monitorovány a kontrolovány.

  • Název v anglickém jazyce

    Some aspects of hygienic and health safety and quality of food commodity: Fish

  • Popis výsledku anglicky

    Consumer rightfully expects fish and fish products, which he buys in retail, to be health risk-free. These expectations are ensured by sophisticated systems of safety with their rules and specifications, according to which all phases of productions, processing and distribution of fish are managed, monitored and controlled.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    21

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus