Mikroskopické vyšetření výrobků z rybího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000073" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000073 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikroskopické vyšetření výrobků z rybího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Ve výrobcích z rybího masa byly přítomné součásti deklarované na obalech výrobků. U masných výrobků s přídavkem rybí suroviny byla struktura podobná tradičním masným výrobkům stejného typu. Ve všech vzorcích byly prokázány v různém množství a velikosti rybí kosti.
Název v anglickém jazyce
Microscopic examination of products from fish meat
Popis výsledku anglicky
Expected components and as declared on packages were confirmed by the results of microscopic examinations of ready-to-cook fish foods. The microsopic structure of meat products with an addition of fish meat was similar to that of traditional meat products. Fish bones were detected.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
XX - osoby bez státní příslušnosti
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—