Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Toward harmonization of the European food hygiene/veterinary public health curriculum

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871168" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871168 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://utpjournals.metapress.com/content/r583n7j47w551813/fulltext.pdf" target="_blank" >http://utpjournals.metapress.com/content/r583n7j47w551813/fulltext.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3138/jvme.0711.078R" target="_blank" >10.3138/jvme.0711.078R</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Toward harmonization of the European food hygiene/veterinary public health curriculum

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prompted by developments in the agri-food industry and associated recent changes in European legislation, the responsibilities of veterinarians professionally active in veterinary public health (VPH), and particularly in food hygiene (FH), have increasingly shifted from the traditional end-product control toward longitudinally integrated safety assurance. This necessitates the restructuring of university training programs to provide starting competence in this area for veterinary graduates or a sub-population of them. To date, there are substantial differences in Europe in the way in which graduate programs in FH/VPH are structured and in the time allocated to this important curricular group of subjects. Having recognized this, the European Associationof Establishments for Veterinary Education (EAEVE) recently instituted a working group to analyze the current situation, with a view to produce standard operating procedures allowing fair and transparent evaluations of universities/facul

  • Název v anglickém jazyce

    Toward harmonization of the European food hygiene/veterinary public health curriculum

  • Popis výsledku anglicky

    Prompted by developments in the agri-food industry and associated recent changes in European legislation, the responsibilities of veterinarians professionally active in veterinary public health (VPH), and particularly in food hygiene (FH), have increasingly shifted from the traditional end-product control toward longitudinally integrated safety assurance. This necessitates the restructuring of university training programs to provide starting competence in this area for veterinary graduates or a sub-population of them. To date, there are substantial differences in Europe in the way in which graduate programs in FH/VPH are structured and in the time allocated to this important curricular group of subjects. Having recognized this, the European Associationof Establishments for Veterinary Education (EAEVE) recently instituted a working group to analyze the current situation, with a view to produce standard operating procedures allowing fair and transparent evaluations of universities/facul

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AM - Pedagogika a školství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Veterinary Medical Education

  • ISSN

    0748-321X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    39

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CA - Kanada

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    169-179

  • Kód UT WoS článku

    000306716900014

  • EID výsledku v databázi Scopus