Antinutriční látky v pícninách a v silážích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871386" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871386 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antinutriční látky v pícninách a v silážích
Popis výsledku v původním jazyce
Antinutriční látky se mohou v pícninách vyskytovat jako přirozené látky, a to jako sekundární produkty rostlinného metabolismu nebo jako cizorodé látky, které pícniny a siláže kontaminují v průběhu pěstování, sklizně, ale i při úpravě a vlastním konzervačním procesu.
Název v anglickém jazyce
Antinutritional substances in forage plants and ensilages
Popis výsledku anglicky
Antinutritional substances may occur in forage plants naturally as secondary metabolites of plants or as foreign substances which contaminate forage plants and ensilages during their cultivation and their harvest as well as during their processing and the conservation itself.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Konzervace krmiv a jejich využití ve výživě zvířat
ISBN
978-80-87091-33-3
Počet stran výsledku
17
Strana od-do
"253?269"
Počet stran knihy
303
Název nakladatele
Petr Baštan
Místo vydání
Olomouc
Kód UT WoS kapitoly
—