Obrazová a senzorická analýza kostních úlomků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871411" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871411 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obrazová a senzorická analýza kostních úlomků
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem této studiebylo srovnání senzorické analýzy a obrazové analýzy kostních úlomků v drůbežích masných výrobcích. Obrazová analýza je využitelná pro rozlišitelnost kostních úlomků a je schopná rozřadit je do různých velikostních kategorií. Ve studii bylo testováno 17 vzorků a vyšší citlivost detekce byla zaznamenána u u obrazové analýzy.
Název v anglickém jazyce
Image and sensory analysis of bone fragments
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to compare the sensory analysis and image analysis of bone fragments in selcted Poultry meat products. Image analysis is useable for determination of the total number of bone fragments and sort them into size categories. The study examined 17 samples. The study results showed a higher sensitivity image analysis compared with the sensory analysis.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIII
ISBN
978-80-7148-063-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
205-207
Název nakladatele
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské Pleso
Datum konání akce
9. 5. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—