Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Use of brewer's yeast in feeding capons

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872023" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872023 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Use of brewer's yeast in feeding capons

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The use of yeast in feeding capons was investigated. An Investigation was carried out on 40 capons of the hybrid line Ross 308, caponized at 28 days. For 22 weeks the capons were given feed and water ad libitum and kept in controlled zoo-hygienic conditions. The experimental capons obtained yeast in feed mixtures as protein feed, while the control capons were given commercial feed mixtures for fattening chickens with fish meal in the starter and oil grits in finisher 1 and finisher 2. The results of thestudy showed no statistically significant differences (P{0.05) between the final body weights of the capons, feed conversion, growth performance and share of breast weight in the carcass weight, which supports the conclusion that fish meal proteins canbe successfully substituted with yeast proteins for feeding capons.

  • Název v anglickém jazyce

    Use of brewer's yeast in feeding capons

  • Popis výsledku anglicky

    The use of yeast in feeding capons was investigated. An Investigation was carried out on 40 capons of the hybrid line Ross 308, caponized at 28 days. For 22 weeks the capons were given feed and water ad libitum and kept in controlled zoo-hygienic conditions. The experimental capons obtained yeast in feed mixtures as protein feed, while the control capons were given commercial feed mixtures for fattening chickens with fish meal in the starter and oil grits in finisher 1 and finisher 2. The results of thestudy showed no statistically significant differences (P{0.05) between the final body weights of the capons, feed conversion, growth performance and share of breast weight in the carcass weight, which supports the conclusion that fish meal proteins canbe successfully substituted with yeast proteins for feeding capons.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Veterinarski Arhiv

  • ISSN

    0372-5480

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    83

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    HR - Chorvatská republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    245-252

  • Kód UT WoS článku

    000319532200012

  • EID výsledku v databázi Scopus