Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Quality of oils from market

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872077" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872077 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Quality of oils from market

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to evaluate the quality of selected oils from market in Czech Republic by monitoring of fatty acids content during storage. The work was focused on oils widely used in animal nutrition as well as oils used more as dietary supplements of the diet. Chosen oils: rapeseed, soybean, linseed and milk thistle were purchased in a health food store, salmon oil derived from a feed store. The content of fatty acids in oils and changes in the composition during storage under various conditions were monitored. Fatty acids were detected in oils by gas chromatography with flame ionization detector (GC-FID).

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of oils from market

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to evaluate the quality of selected oils from market in Czech Republic by monitoring of fatty acids content during storage. The work was focused on oils widely used in animal nutrition as well as oils used more as dietary supplements of the diet. Chosen oils: rapeseed, soybean, linseed and milk thistle were purchased in a health food store, salmon oil derived from a feed store. The content of fatty acids in oils and changes in the composition during storage under various conditions were monitored. Fatty acids were detected in oils by gas chromatography with flame ionization detector (GC-FID).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmiva Zagreb

  • ISSN

    0023-4850

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    54

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    HR - Chorvatská republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    133-138

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus