Quality of oils from market
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872077" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872077 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Quality of oils from market
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to evaluate the quality of selected oils from market in Czech Republic by monitoring of fatty acids content during storage. The work was focused on oils widely used in animal nutrition as well as oils used more as dietary supplements of the diet. Chosen oils: rapeseed, soybean, linseed and milk thistle were purchased in a health food store, salmon oil derived from a feed store. The content of fatty acids in oils and changes in the composition during storage under various conditions were monitored. Fatty acids were detected in oils by gas chromatography with flame ionization detector (GC-FID).
Název v anglickém jazyce
Quality of oils from market
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to evaluate the quality of selected oils from market in Czech Republic by monitoring of fatty acids content during storage. The work was focused on oils widely used in animal nutrition as well as oils used more as dietary supplements of the diet. Chosen oils: rapeseed, soybean, linseed and milk thistle were purchased in a health food store, salmon oil derived from a feed store. The content of fatty acids in oils and changes in the composition during storage under various conditions were monitored. Fatty acids were detected in oils by gas chromatography with flame ionization detector (GC-FID).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmiva Zagreb
ISSN
0023-4850
e-ISSN
—
Svazek periodika
54
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
HR - Chorvatská republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
133-138
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—