Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Gastronomie a enogastronomie

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873681" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873681 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Gastronomie a enogastronomie

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Předkládaná publikace nemá specialisty vzdělávat v detailech zakládání vinic, ani profilovat obecné technologické postupy vinifikace. Učebnice připravuje podklady specializace vstupu vína do gastronomie a prezentuje ho jako enogastronomii. Kapitoly a jejich zaměření: prehistorické a antické poznatky, enogastronomie, chemie a biochemie vína, mikrobiologie vína, vína s ohledem na terroir, organoleptické analýzy

  • Název v anglickém jazyce

    Gastronomy and enogastronomy

  • Popis výsledku anglicky

    This publication does not educate specialists in the details planting of vineyards, nor profiled general technological processes of winemaking. The textbook prepares data entry specializing in wine and gastronomy presents him as Enogastronomy. Chapters and their focus: Knowledge acquired in prehistoric and ancient times, Enogastronomy, Chemistry and biochemistry of wine, Microbiology of wine, Wine and terroir, organoleptic analysis evaluation

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    VÍNO-ANALÝZA-TECHNOLOGIE-GASTRONOMIE

  • ISBN

    978-80-86380-77-3

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    15-27

  • Počet stran knihy

    299

  • Název nakladatele

    2THETA., Český Těšín

  • Místo vydání

    Český Těšín

  • Kód UT WoS kapitoly