Gastronomie a enogastronomie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873681" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873681 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Gastronomie a enogastronomie
Popis výsledku v původním jazyce
Předkládaná publikace nemá specialisty vzdělávat v detailech zakládání vinic, ani profilovat obecné technologické postupy vinifikace. Učebnice připravuje podklady specializace vstupu vína do gastronomie a prezentuje ho jako enogastronomii. Kapitoly a jejich zaměření: prehistorické a antické poznatky, enogastronomie, chemie a biochemie vína, mikrobiologie vína, vína s ohledem na terroir, organoleptické analýzy
Název v anglickém jazyce
Gastronomy and enogastronomy
Popis výsledku anglicky
This publication does not educate specialists in the details planting of vineyards, nor profiled general technological processes of winemaking. The textbook prepares data entry specializing in wine and gastronomy presents him as Enogastronomy. Chapters and their focus: Knowledge acquired in prehistoric and ancient times, Enogastronomy, Chemistry and biochemistry of wine, Microbiology of wine, Wine and terroir, organoleptic analysis evaluation
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
VÍNO-ANALÝZA-TECHNOLOGIE-GASTRONOMIE
ISBN
978-80-86380-77-3
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
15-27
Počet stran knihy
299
Název nakladatele
2THETA., Český Těšín
Místo vydání
Český Těšín
Kód UT WoS kapitoly
—