Antiradikálová aktivita potravinových doplňků firmy Herba Vitalis
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16370%2F02%3A00000623" target="_blank" >RIV/62157124:16370/02:00000623 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antiradikálová aktivita potravinových doplňků firmy Herba Vitalis
Popis výsledku v původním jazyce
Byla sledována antiperoxynitritová aktivita komerčně dostupných extraktů firmy Herba Vitalis. U přípravků byla zjištěna nejvišší účinnost u extraktu Filipendula ulmaria a paradoxně nejnižší u extraktu Ginkgo biloba.
Název v anglickém jazyce
Antiradical activity of food additives from herba Vitalis
Popis výsledku anglicky
In this work the antiperoxynitrite activity of commercially available extracts from Herba Vitalis was studied. The highest effect showed the extract form Filipendula ulmaria despite of the low effect of Ginkgo biloba extract.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FR - Farmakologie a lékárnická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník XXXI. konferencia Syntéza a analýza liečiv
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
87
Název nakladatele
FaF UK
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Bratislava
Datum konání akce
11. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—