Taste Masking in Pharmaceutical Technology
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16370%2F18%3A43876677" target="_blank" >RIV/62157124:16370/18:43876677 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Taste Masking in Pharmaceutical Technology
Popis výsledku v původním jazyce
The taste masking of pharmaceuticals is now an integral part of pharmaceutical industry. Pharmaceutical companies are still developing innovative, taste masking technologies. Future research on taste masking will most likely focus on high-performance sweeteners of natural origin and searching for bitter taste blockers at the receptor level.
Název v anglickém jazyce
Taste Masking in Pharmaceutical Technology
Popis výsledku anglicky
The taste masking of pharmaceuticals is now an integral part of pharmaceutical industry. Pharmaceutical companies are still developing innovative, taste masking technologies. Future research on taste masking will most likely focus on high-performance sweeteners of natural origin and searching for bitter taste blockers at the receptor level.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30104 - Pharmacology and pharmacy
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů