Dietikum a funkční potravina
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18470%2F14%3A50003435" target="_blank" >RIV/62690094:18470/14:50003435 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0026/uv026803.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0026/uv026803.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Dietikum a funkční potravina
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká dietika a funkční potraviny, koncentrátu hrubé vlákniny, mající vliv na kondici a funkční stav střev při preventivním působení proti vzniku řady chorob.
Název v anglickém jazyce
Dietikum and functional food
Popis výsledku anglicky
The technical solution concerns of dietetikum and functional foods, concentrate crude fiber, affecting the shape and the functional condition of the intestines in the preventive effect against the occurrence of many diseases.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01010737" target="_blank" >TA01010737: Vývoj technologického zpracování ve světě nově zaváděných vysoce nutričně hodnotných luštěnin pro využití k přípravě běžných potravin i dietních a výživových výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
26803
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Univerzita Hradec Králové
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence