The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F02%3A22020025" target="_blank" >RIV/67179843:_____/02:22020025 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity.
Popis výsledku v původním jazyce
Using the spectrofotochemical technique, the activity of primary enzyme of Calvin cycle - Rubisco was estimated. The aim of the paper was to compare the enzyme activity of Norway spruce trees grown in ambient and elevated atmospheric concentration of CO2.
Název v anglickém jazyce
The impact of elevated CO2 concentration on the Rubisco activity.
Popis výsledku anglicky
Using the spectrofotochemical technique, the activity of primary enzyme of Calvin cycle - Rubisco was estimated. The aim of the paper was to compare the enzyme activity of Norway spruce trees grown in ambient and elevated atmospheric concentration of CO2.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
ED - Fyziologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy. Food Chemistry & Biotechnology
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
96
Číslo periodika v rámci svazku
N/A
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
121-123
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—