Distribuce kyseliny chlorogenové a hyperosidu v pohance seté
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F06%3A00045462" target="_blank" >RIV/67179843:_____/06:00045462 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Distribuce kyseliny chlorogenové a hyperosidu v pohance seté
Popis výsledku v původním jazyce
Stanovení obsahu kyseliny chlorogenové a hyperosidu v jednotlivých částech pohanky a sledovaní změn jejich obsahu během vegetace. Porovnání obsahu sledovaných látek mezi odrůdami.
Název v anglickém jazyce
Distribution of chlorogenic acid and hyperoside in common buckwheat
Popis výsledku anglicky
Determination of chlorogenic acid and hyperoside contens in the different parts of Common buckwheat, monitoring of their contens during vegetetion changes. Comparision selected compounds among species of Common buckwheat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP521%2F03%2FD076" target="_blank" >GP521/03/D076: Studium alelopatického potenciálu pohanky seté (Fagopyrum esculentum Moench) se zaměřením na fenolické látky</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /XXXVII/
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
108-111
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
29. 5. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—