Effect of postmilking teat disinfecting on teat skin temperature status.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985556%3A_____%2F01%3A16020151" target="_blank" >RIV/67985556:_____/01:16020151 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of postmilking teat disinfecting on teat skin temperature status.
Popis výsledku v původním jazyce
Effect of Postmilking Teat Disinfecting on Teat Skin Temperature Status.
Název v anglickém jazyce
Effect of postmilking teat disinfecting on teat skin temperature status.
Popis výsledku anglicky
Effect of Postmilking Teat Disinfecting on Teat Skin Temperature Status.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA523%2F99%2F1489" target="_blank" >GA523/99/1489: Vliv chovného prostředí na welfare dojnic hodnocený termografickými metodami</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Physiological and Technical Aspects of Machine Milking.
ISBN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
219-223
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
ICAR
Místo vydání
Rome
Kód UT WoS kapitoly
—