Effect of postmilking teat disinfecting on teat skin temperature status
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000092" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000092 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of postmilking teat disinfecting on teat skin temperature status
Popis výsledku v původním jazyce
The effect of postmilking disinfecting on teat temperature status was observed in milking parlor by thermography. Disinfecting evoked a significant chilling effect in the teats (P 0.01,P 0.05), thereby teat traumatization caused by machine milking was reduced.
Název v anglickém jazyce
Effect of postmilking teat disinfecting on teat skin temperature status
Popis výsledku anglicky
The effect of postmilking disinfecting on teat temperature status was observed in milking parlor by thermography. Disinfecting evoked a significant chilling effect in the teats (P 0.01,P 0.05), thereby teat traumatization caused by machine milking was reduced.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA523%2F99%2F1489" target="_blank" >GA523/99/1489: Vliv chovného prostředí na welfare dojnic hodnocený termografickými metodami</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Physiological and Technical Aspects of Machine Milking
ISBN
92-95114-03-00
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
219-223
Název nakladatele
ICAR
Místo vydání
Nitra, SK
Místo konání akce
Nitra ,SK
Datum konání akce
26. 6. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—