Analysis of the constitution of the beer yeast genome by PCR, sequencing and subtelomeric sequence hybridization.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985823%3A_____%2F01%3A20010240" target="_blank" >RIV/67985823:_____/01:20010240 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of the constitution of the beer yeast genome by PCR, sequencing and subtelomeric sequence hybridization.
Popis výsledku v původním jazyce
The lager brewing yeasts, Saccharomyces pastorianus, are allopolyploid hybrids, containing parts of Saccharomyces cerevisiae.
Název v anglickém jazyce
Analysis of the constitution of the beer yeast genome by PCR, sequencing and subtelomeric sequence hybridization.
Popis výsledku anglicky
The lager brewing yeasts, Saccharomyces pastorianus, are allopolyploid hybrids, containing parts of Saccharomyces cerevisiae.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology
ISSN
1466-5026
e-ISSN
—
Svazek periodika
51
Číslo periodika v rámci svazku
Pt. 4
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
1607-1618
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—