Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Physiological characterization of osmotolerant yeast Pichia sorbitophila and comparison with a putative synonym Pichia farinosa.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985823%3A_____%2F03%3A20030034" target="_blank" >RIV/67985823:_____/03:20030034 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Physiological characterization of osmotolerant yeast Pichia sorbitophila and comparison with a putative synonym Pichia farinosa.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The osmotolerant yeast P. sorbitophila survives extremely high extracellular concentrations of salts and sugars, although it is not halophilic. Comparative physiological studies together with PCR-based gene analysis indicate that P. sorbitophila and P. farinosa are separate species.

  • Název v anglickém jazyce

    Physiological characterization of osmotolerant yeast Pichia sorbitophila and comparison with a putative synonym Pichia farinosa.

  • Popis výsledku anglicky

    The osmotolerant yeast P. sorbitophila survives extremely high extracellular concentrations of salts and sugars, although it is not halophilic. Comparative physiological studies together with PCR-based gene analysis indicate that P. sorbitophila and P. farinosa are separate species.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA204%2F01%2F0272" target="_blank" >GA204/01/0272: Geny podílející se na osmotoleranci nekonvenčních kvasinek, jejich charakterizace a funkční exprese v Saccharomyces cerevisiae</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Folia Microbiologica

  • ISSN

    0015-5632

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    48

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    211-217

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus