Zvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F07%3A00091616" target="_blank" >RIV/67985858:_____/07:00091616 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
Popis výsledku v původním jazyce
Clostridium acetobutylicum, a gram-positive bacteria, is a well known for its ability to produce the solvents acetone and butanol. Large-scale fermentation systems based on the clostridial AB-fermentation supplied the majority of the total requirement ofthese solvents until 1950.
Název v anglickém jazyce
Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
Popis výsledku anglicky
Clostridium acetobutylicum, a gram-positive bacteria, is a well known for its ability to produce the solvents acetone and butanol. Large-scale fermentation systems based on the clostridial AB-fermentation supplied the majority of the total requirement ofthese solvents until 1950.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Conference Paper
ISBN
978-0-7334-2561-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
1
Název nakladatele
University of New South Wales
Místo vydání
-
Místo konání akce
Sydney
Datum konání akce
5. 11. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—