Fermentace pektinu a glukosy a aktivita enzymů štěpících pektin u bakterie Bacteroides caccae ze slepého střeva králíka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985904%3A_____%2F04%3A00100596" target="_blank" >RIV/67985904:_____/04:00100596 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fermentation of pectin and glucose, and activity of pectin-degrading enzymes in the rabbit caecal bacterium Bacteroides caccae
Popis výsledku v původním jazyce
Aims: To compare fermentation pattern in cultures of Bacteroides caccae supplied with pectin and glucose, and identify enzymes involved in metabolism of pectin
Název v anglickém jazyce
Fermentation of pectin and glucose, and activity of pectin-degrading enzymes in the rabbit caecal bacterium Bacteroides caccae
Popis výsledku anglicky
Aims: To compare fermentation pattern in cultures of Bacteroides caccae supplied with pectin and glucose, and identify enzymes involved in metabolism of pectin
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F03%2F0358" target="_blank" >GA525/03/0358: Příprava, popis struktury a biologické účinky derivátů pektinu</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Letters in Applied Microbiology
ISSN
1230-1388
e-ISSN
—
Svazek periodika
38
Číslo periodika v rámci svazku
-
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
327-332
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—