Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The anaerobic rumen fungi

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985904%3A_____%2F20%3A00538211" target="_blank" >RIV/67985904:_____/20:00538211 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.19103/AS.2020.0067.09" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.19103/AS.2020.0067.09</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.19103/AS.2020.0067.09" target="_blank" >10.19103/AS.2020.0067.09</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The anaerobic rumen fungi

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ruminants are characterized by the ability of microbes in the rumen to convert cellulosic feed into volatile fatty acids (VFAs) and proteins that meet the nutritional needs of the animal. Major advances in analytical techniques and genomics have transformed our understanding of rumen microbiology. This understanding is of critical importance to livestock production since rumen function affects nutritional efficiency, environmentally-damaging emissions from ruminants (such as methane and nitrous oxide) as well as animal health. Understanding and optimizing the function of rumen microbiota opens up the possibility of higher feed efficiency with fewer negative metabolic and environmental effects. This collection reviews what we know about rumen microbiota and the role of nutritional strategies in optimizing their function for more sustainable livestock production. The focus is on dairy cattle.

  • Název v anglickém jazyce

    The anaerobic rumen fungi

  • Popis výsledku anglicky

    Ruminants are characterized by the ability of microbes in the rumen to convert cellulosic feed into volatile fatty acids (VFAs) and proteins that meet the nutritional needs of the animal. Major advances in analytical techniques and genomics have transformed our understanding of rumen microbiology. This understanding is of critical importance to livestock production since rumen function affects nutritional efficiency, environmentally-damaging emissions from ruminants (such as methane and nitrous oxide) as well as animal health. Understanding and optimizing the function of rumen microbiota opens up the possibility of higher feed efficiency with fewer negative metabolic and environmental effects. This collection reviews what we know about rumen microbiota and the role of nutritional strategies in optimizing their function for more sustainable livestock production. The focus is on dairy cattle.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Improving rumen function

  • ISBN

    9781786763327

  • Počet stran výsledku

    59

  • Strana od-do

    1-59

  • Počet stran knihy

    861

  • Název nakladatele

    Burleigh Dodds Science Publishing

  • Místo vydání

    UK

  • Kód UT WoS kapitoly