The anaerobic rumen fungi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985904%3A_____%2F20%3A00538211" target="_blank" >RIV/67985904:_____/20:00538211 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.19103/AS.2020.0067.09" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.19103/AS.2020.0067.09</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.19103/AS.2020.0067.09" target="_blank" >10.19103/AS.2020.0067.09</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The anaerobic rumen fungi
Popis výsledku v původním jazyce
Ruminants are characterized by the ability of microbes in the rumen to convert cellulosic feed into volatile fatty acids (VFAs) and proteins that meet the nutritional needs of the animal. Major advances in analytical techniques and genomics have transformed our understanding of rumen microbiology. This understanding is of critical importance to livestock production since rumen function affects nutritional efficiency, environmentally-damaging emissions from ruminants (such as methane and nitrous oxide) as well as animal health. Understanding and optimizing the function of rumen microbiota opens up the possibility of higher feed efficiency with fewer negative metabolic and environmental effects. This collection reviews what we know about rumen microbiota and the role of nutritional strategies in optimizing their function for more sustainable livestock production. The focus is on dairy cattle.
Název v anglickém jazyce
The anaerobic rumen fungi
Popis výsledku anglicky
Ruminants are characterized by the ability of microbes in the rumen to convert cellulosic feed into volatile fatty acids (VFAs) and proteins that meet the nutritional needs of the animal. Major advances in analytical techniques and genomics have transformed our understanding of rumen microbiology. This understanding is of critical importance to livestock production since rumen function affects nutritional efficiency, environmentally-damaging emissions from ruminants (such as methane and nitrous oxide) as well as animal health. Understanding and optimizing the function of rumen microbiota opens up the possibility of higher feed efficiency with fewer negative metabolic and environmental effects. This collection reviews what we know about rumen microbiota and the role of nutritional strategies in optimizing their function for more sustainable livestock production. The focus is on dairy cattle.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
10606 - Microbiology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Improving rumen function
ISBN
9781786763327
Počet stran výsledku
59
Strana od-do
1-59
Počet stran knihy
861
Název nakladatele
Burleigh Dodds Science Publishing
Místo vydání
UK
Kód UT WoS kapitoly
—