Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F11%3A00365773" target="_blank" >RIV/68081715:_____/11:00365773 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4518" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4518</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4518" target="_blank" >10.1002/jsfa.4518</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS
Popis výsledku v původním jazyce
Two barley varieties, Jersey and Tolar, both with high malting quality but significantly differing in A/B (large/small starch granules) ratio, were chosen for more detailed analysis in the actual work. In this study, the capacity of gravitational field flow (GFFF) to monitor amylosis of the starch granules was investigated.
Název v anglickém jazyce
Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS
Popis výsledku anglicky
Two barley varieties, Jersey and Tolar, both with high malting quality but significantly differing in A/B (large/small starch granules) ratio, were chosen for more detailed analysis in the actual work. In this study, the capacity of gravitational field flow (GFFF) to monitor amylosis of the starch granules was investigated.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN
0022-5142
e-ISSN
—
Svazek periodika
91
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
2756-2761
Kód UT WoS článku
000297933400007
EID výsledku v databázi Scopus
—