Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F22%3A00552182" target="_blank" >RIV/68081715:_____/22:00552182 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://hdl.handle.net/11104/0327320" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11104/0327320</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.131986" target="_blank" >10.1016/j.foodchem.2021.131986</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part
Popis výsledku v původním jazyce
This study describes a method for on-line concentration of milk proteins from large sample volumes using combination of transient isotachophoresis (tITP) and micellar electrokinetic chromatography (MEKC) in fused silica capillary with an inner roughened part. The tITP/MEKC method was further combined with capillary isoelectric focusing (CIEF) for on-line concentration, separation, identification and sensitive determination of proteins in skimmed milk.
Název v anglickém jazyce
Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part
Popis výsledku anglicky
This study describes a method for on-line concentration of milk proteins from large sample volumes using combination of transient isotachophoresis (tITP) and micellar electrokinetic chromatography (MEKC) in fused silica capillary with an inner roughened part. The tITP/MEKC method was further combined with capillary isoelectric focusing (CIEF) for on-line concentration, separation, identification and sensitive determination of proteins in skimmed milk.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Chemistry
ISSN
0308-8146
e-ISSN
1873-7072
Svazek periodika
377
Číslo periodika v rámci svazku
MAY
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
131986
Kód UT WoS článku
000746415600010
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85122248662