Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F22%3A00552182" target="_blank" >RIV/68081715:_____/22:00552182 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://hdl.handle.net/11104/0327320" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11104/0327320</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.131986" target="_blank" >10.1016/j.foodchem.2021.131986</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This study describes a method for on-line concentration of milk proteins from large sample volumes using combination of transient isotachophoresis (tITP) and micellar electrokinetic chromatography (MEKC) in fused silica capillary with an inner roughened part. The tITP/MEKC method was further combined with capillary isoelectric focusing (CIEF) for on-line concentration, separation, identification and sensitive determination of proteins in skimmed milk.

  • Název v anglickém jazyce

    Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part

  • Popis výsledku anglicky

    This study describes a method for on-line concentration of milk proteins from large sample volumes using combination of transient isotachophoresis (tITP) and micellar electrokinetic chromatography (MEKC) in fused silica capillary with an inner roughened part. The tITP/MEKC method was further combined with capillary isoelectric focusing (CIEF) for on-line concentration, separation, identification and sensitive determination of proteins in skimmed milk.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Chemistry

  • ISSN

    0308-8146

  • e-ISSN

    1873-7072

  • Svazek periodika

    377

  • Číslo periodika v rámci svazku

    MAY

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    131986

  • Kód UT WoS článku

    000746415600010

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85122248662