Plate Evaporators in Food Industry: Differences Between Theory and Practice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21220%2F03%3A02090975" target="_blank" >RIV/68407700:21220/03:02090975 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Plate Evaporators in Food Industry: Differences Between Theory and Practice
Popis výsledku v původním jazyce
Results of experiments in a pilot plant and industrial plate evaporators are described. Criteria relations applicable for tested plate evaporators are set.
Název v anglickém jazyce
Plate Evaporators in Food Industry: Differences Between Theory and Practice
Popis výsledku anglicky
Results of experiments in a pilot plant and industrial plate evaporators are described. Criteria relations applicable for tested plate evaporators are set.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mechanical Engineering 2003
ISBN
80-227-1960-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
14-19
Název nakladatele
STU
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Bratislava
Datum konání akce
5. 11. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—