Není k dispozici
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21220%2F04%3A02100513" target="_blank" >RIV/68407700:21220/04:02100513 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Plate Evaporators in Food Industry - Theory and Practice
Popis výsledku v původním jazyce
Results with boiling of water, sugar juice, milk, wort and salt solutions in a pilot plant plate evaporator (heat transfer area 0.4 m2; plate height 1.0 m) are described. Specified criteria relations are used for evaluation of data from the pilot plant and industrial plate evaporators for water, milk, juices and stillage concentration. For liquids specified above fouling factors were determined.
Název v anglickém jazyce
Plate Evaporators in Food Industry - Theory and Practice
Popis výsledku anglicky
Results with boiling of water, sugar juice, milk, wort and salt solutions in a pilot plant plate evaporator (heat transfer area 0.4 m2; plate height 1.0 m) are described. Specified criteria relations are used for evaluation of data from the pilot plant and industrial plate evaporators for water, milk, juices and stillage concentration. For liquids specified above fouling factors were determined.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
61
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
515-520
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—