Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Není k dispozici

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21220%2F04%3A02100513" target="_blank" >RIV/68407700:21220/04:02100513 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Plate Evaporators in Food Industry - Theory and Practice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Results with boiling of water, sugar juice, milk, wort and salt solutions in a pilot plant plate evaporator (heat transfer area 0.4 m2; plate height 1.0 m) are described. Specified criteria relations are used for evaluation of data from the pilot plant and industrial plate evaporators for water, milk, juices and stillage concentration. For liquids specified above fouling factors were determined.

  • Název v anglickém jazyce

    Plate Evaporators in Food Industry - Theory and Practice

  • Popis výsledku anglicky

    Results with boiling of water, sugar juice, milk, wort and salt solutions in a pilot plant plate evaporator (heat transfer area 0.4 m2; plate height 1.0 m) are described. Specified criteria relations are used for evaluation of data from the pilot plant and industrial plate evaporators for water, milk, juices and stillage concentration. For liquids specified above fouling factors were determined.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    JP - Průmyslové procesy a zpracování

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Engineering

  • ISSN

    0260-8774

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    61

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    515-520

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus