Properties of Thin Metallic Films for Microwave Susceptors
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21340%2F03%3A03088775" target="_blank" >RIV/68407700:21340/03:03088775 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Properties of Thin Metallic Films for Microwave Susceptors
Popis výsledku v původním jazyce
Thin Al films of varying thickness, i.e. 3 to 30 nm were prepared. The microwave absorption properties were measured at 2.45 GHz.
Název v anglickém jazyce
Properties of Thin Metallic Films for Microwave Susceptors
Popis výsledku anglicky
Thin Al films of varying thickness, i.e. 3 to 30 nm were prepared. The microwave absorption properties were measured at 2.45 GHz.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
34-40
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—