Prostory pro gastronomii
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21450%2F21%3A00352731" target="_blank" >RIV/68407700:21450/21:00352731 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Prostory pro gastronomii
Popis výsledku v původním jazyce
Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů. Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování a bylo je třeba aktualizovat pro současnou populaci.
Název v anglickém jazyce
Places for gastronomy
Popis výsledku anglicky
The publication Places for Gastronomy responds to changes in catering facilities over the last thirty years. The abolition of strict arrangements and other regulations has opened up not only wide possibilities for different kitchens in this area, but also the rationalisation of the layout of production premises. At the same time, it has been around 50 years since ergonomic principles were set for dining and needs to be updated for the current population.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
—
OECD FORD obor
20103 - Architecture engineering
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-01-06719-2
Počet stran knihy
452
Název nakladatele
Česká technika - nakladatelství ČVUT
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—