Řízení enzymové hydrolýzy postružin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F04%3A63502519" target="_blank" >RIV/70883521:28110/04:63502519 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Control of Shavings Enzymatic Hydrolysis
Popis výsledku v původním jazyce
The tanning process itself generates by-products. One of the chief requirements in successfully establishing enzymatic hydrolysis is the marketability of the proteineous product, which depends on the quality and the price of the hydrolysate. In order tomarket the resulting products, successfully the operating costs of the enzymatic hydrolysis have to be kept at a minimum.
Název v anglickém jazyce
Control of Shavings Enzymatic Hydrolysis
Popis výsledku anglicky
The tanning process itself generates by-products. One of the chief requirements in successfully establishing enzymatic hydrolysis is the marketability of the proteineous product, which depends on the quality and the price of the hydrolysate. In order tomarket the resulting products, successfully the operating costs of the enzymatic hydrolysis have to be kept at a minimum.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
International Scientific - Technical Conference, Process Control 2004
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
1-5
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Kouty nad Desnou
Datum konání akce
8. 7. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—