Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ekologické zpracování enzymové hydrolýzy postružin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F04%3A63502778" target="_blank" >RIV/70883521:28110/04:63502778 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Ecological Treatment of Shavings by Enzymatic Hydrolysis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The work carried out has resolved the main problem of enzymatic hydrolysis, i.e. to ensure economic feasibility in the process of enzymatic hydrolysis of chrome shavings. The technology developed and the optimization of the process using mathematical models enable the production of a high quality product at very low costs. The tanning process itself generates by-products. One of the chief requirements in successfully establishing enzymatic hydrolysis is the marketability of the proteineous product, which depends on the quality and the price of the hydrolysate. In order to market the resulting products, successfully the operating costs of the enzymatic hydrolysis have to be kept at a minimum.

  • Název v anglickém jazyce

    Ecological Treatment of Shavings by Enzymatic Hydrolysis

  • Popis výsledku anglicky

    The work carried out has resolved the main problem of enzymatic hydrolysis, i.e. to ensure economic feasibility in the process of enzymatic hydrolysis of chrome shavings. The technology developed and the optimization of the process using mathematical models enable the production of a high quality product at very low costs. The tanning process itself generates by-products. One of the chief requirements in successfully establishing enzymatic hydrolysis is the marketability of the proteineous product, which depends on the quality and the price of the hydrolysate. In order to market the resulting products, successfully the operating costs of the enzymatic hydrolysis have to be kept at a minimum.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    JP - Průmyslové procesy a zpracování

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XVIII. Országos Kornyezetvédelmi konferencia

  • ISBN

    963-8660716

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    242-246

  • Název nakladatele

    MTESZ

  • Místo vydání

    Veszprém

  • Místo konání akce

    Siofók

  • Datum konání akce

    21. 9. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku