Optimization of Chrome Shavings Treatment by Enzymatic Digestion
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F02%3A63500678" target="_blank" >RIV/70883521:28110/02:63500678 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Optimization of Chrome Shavings Treatment by Enzymatic Digestion
Popis výsledku v původním jazyce
The tanning process itself generates by-products. One of the chief requirements in successfully establishing enzymatic hydrolysis is the marketability of the proteineous product, which depends on the quality and the price of the hydrolysate. In order tomarket the resulting products, successfully the operating costs of the enzymatic hydrolysis have to be kept at a minimum.
Název v anglickém jazyce
Optimization of Chrome Shavings Treatment by Enzymatic Digestion
Popis výsledku anglicky
The tanning process itself generates by-products. One of the chief requirements in successfully establishing enzymatic hydrolysis is the marketability of the proteineous product, which depends on the quality and the price of the hydrolysate. In order tomarket the resulting products, successfully the operating costs of the enzymatic hydrolysis have to be kept at a minimum.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BC - Teorie a systémy řízení
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of INTERNATIONAL CARPATHIAN CONFERENCE
ISBN
80-248-0089-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
781-786
Název nakladatele
Vysoká škola báňská - Technická univerzita
Místo vydání
Ostrava
Místo konání akce
Malenovice, Beskydy
Datum konání akce
27. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—