Některé charakteristiky proteinových hydrolyzátů z odpadů koželužského a masného průmyslu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504711" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504711 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Některé charakteristiky proteinových hydrolyzátů z odpadů koželužského a masného průmyslu
Popis výsledku v původním jazyce
Práce je zaměřena na přípravu proteinových hydrolyzátů a stanovení některých jejich charakteristik jako je molekulová hmotnost, sušina a obsah chromu. Hydrolyzáty byly připraveny z chromočiněných postružin a odpadů umělých jedlých střev jak dvoustupňovouenzymovou hydrolýzou tak jednostupňovou kyselou hydrolýzou
Název v anglickém jazyce
Some characteristic of protein hydrolyzates obtained from tannery and meat industry waste
Popis výsledku anglicky
The work is intended to present preparation of protein hydrolyzates and estimation of their molecular weight. Also, hydrolyzates were analyzed for total solid and chromium as Cr. Protein hydrolyzates were obtained from chrome-tanned leather scarps and sausage casing waste by 2-step enzymatic or 1-step acid hydrolysis process. Molecular weight of hydrolyzates was estimated by osmometry and gel electrophoresis.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CC - Organická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mezinárodní vědecká konference - Výživa zvířat - PROTEINY
ISBN
80-7157-954-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
234-237
Název nakladatele
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—